Satan Vilken Helg!

Köpenhamn och Jönköping allt i ett svep!

Köpenhamn kidsen, så jävla goa! Ingen pinne uppkörd där inte, fylla, röj och en hej dundrans karate fylla. En basist som försöker kurera en rejäl förkylning med Vodka och öl (gick inte så där jättebra) medan resterande medlemmar hinkar för glatta livet! 
Förutom en stärkare som bråkade och att man knappt minns nåt så gjorde vi tydligen ett bra gig.

Allt slutar med en nattvandring mot tåget till malmö där Yours truly var tydligen dryg som satan och bevisar ännu en gång varför Danmark inte tycker om när folk tar sig över diket dit. Man stavar inte Tjack till K-N-A-R-K...

Dagen efter pigga och glada åker vi till jönköping, skrattet i bilen dör snart ut och blir en brutal tystnad av lidande när baksmällorna börjar lida mot slut och misären griper tag. Väl där bjuds vi in till skate tävlingen där ljudet av skateboards som slammar mot betong och plywood blir lite för mycket för oss... vi flyr. Timmarna senare är vi på plats och ska spela. Ingen soundcheck, inge tjafs bara "ett kör på grabbar". Jönköping kidsen bevisar att man kan röja rejält till ett band man aldrig hört förut om man bara vill. Dem ville!

Så ett stort tack till alla som gjort vår helg till vad den blev, helt lyckad enkelt sagt, vi ser fram emot mer sånt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0